Tour of Slovenia
26. dirka Po Sloveniji 2019 19. junij - 23. junij

Nagrada Sporto za dirko Po Sloveniji

11.27.2018

25. izvedba kolesarske dirke Po Sloveniji je prejela še eno priznanje - nagrado konference Sporto za najboljši športni dogodek v letu 2018.

Dirka Po Sloveniji je bila nagrajena zaradi izredne organizacije, sodelovanja s številnimi partnerji ter uspešnega medijskega nastopa. Številke o petdnevni dirki so impresivne, med drugim se je gledanost prenosa v živo in posnetkov (na Eurosportu 1/2 in Televiziji Slovenija) v primerjavi z letom 2018 podvojila.


Bogdan Fink, organizacijski direktor dirke Po Sloveniji je ob prejetju nagrade povedal: “Sporto – športna konferenca, ki letos praznuje 15-letnico delovanja, je največja tovrstna prireditev v naši regiji. Nagrada za najboljši športni dogodek v letu 2018, ki smo jo letos prejeli na v Portorožu je za Kolesarski klub Adria Mobil veliko priznanje, hkrati pa tudi obveza za delovanje na področju organizacije za v prihodnje. Hvala vsem, ki so verjeli in še verjamejo, da je kolesarska dirka Po Sloveniji uspešen športni projekt."


26. izvedba dirke Po Sloveniji bo potekala od 19. do 23. junija 2019.


O nagradah Sporto: Tekmovanje SPORTO Awards nagrajuje najboljše primere dobre prakse na področju sponzorstev in marketinga v športu. Za nagrado SPORTO se lahko prijavijo vsa dela, ki vsebujejo kombinacijo športne tematike in komuniciranja z izbrano ciljno skupino. Podeljujemo jo v partnerstvu z Evropskim sponzorskim združenjem (ESA), nacionalni partner v Sloveniji je Društvo za marketing Slovenije (DMS).


KK Adria Mobil

Foto: Sportida