Tour of Slovenia
26. dirka Po Sloveniji 2019 19. junij - 23. junij

Dogodek za čisto desetko!

06.19.2018

Kolesarski klub Adria Mobil je z organizacijo in izvedbo srebrnega jubileja zelene kolesarske pentlje znova pokazal in dokazal, da je kos tudi najbolj zahtevnim nalogam. To je bil dejansko dogodek za šampanjec!

Petdnevna kolesarska preizkušnja, ki je zaobjela zeleno Slovenijo od Lendave do Novega mesta v teh junijskih dneh, je bila izjemno zahteven organizacijski zalogaj. »Iskreno čestitam in se zahvaljujem za odlično organizirano jubilejno dirko Po Sloveniji. Ponovno ste dokazali, da Kolesarski klub Adria Mobil iz Novega mesta, zaradi ekipe izjemnih ljudi - Bogdana in vseh Vas - sodi med najboljše organizatorje. Dobili ste čisto desetko in postavili slovenski tour ob bok drugim tourom. Zadovoljstvo dopolnjuje tudi dober nastop naše kolesarske ekipe med elitnimi ekipami in kolesarji ter vrnitev Janija med najboljše. Z vašim predanim delom ste promovirali klub, sponzorje, kolesarstvo in našo državo. Hvala prav vsem! Ponosna sem, da sem del kolesarskega kluba,« - je zapisala predsednica organizacijskega odbora dirke in predsednica Kolesarskega kluba Adria Mobil Mojca Novak.


Čestitke in zahvale dežujejo z vseh strani, še zlasti pa so dragocene tiste zahvale, ki prihajajo s strani svetovnih kolesarskih imen in njihovih klubov. Z željo, da se prihodnje leto znova vrnejo nazaj. Neprecenljivo!


KK Adria Mobil

Foto: Vid Ponikvar / Sportida