25. dirka Po Sloveniji 2018 13. junij - 17. junij

Kolesarski ambasadorji: 5 zgodb kolesarske Slovenije

06.07.2018

Spoznajte Oriola, Sabrino, Alexa, Krisa in Pierra, ki so za vas potovali po Sloveniji!

Slovenska turistična organizacija z namenom promocije kolesarske dirke po Sloveniji  in Slovenije kot kolesarske destinacije organizira poseben natečaj Kolesarski ambasadorji Slovenije. V natečaj se lahko prijavijo vplivneži iz vsega sveta, ki s popotnimi zgodbami na družabnih omrežjih navdušujejo za obisk destinacij. Zmagovalci se udeležijo brezplačnega 6-dnevnega kolesarskega popotovanja po vsej Sloveniji in svoje izkušnje delijo na svojih kanalih na družabnih omrežjih, posebna snemalna ekipa pa vsak dan pripravi tudi posebne video reportaže o njihovem doživljanju Slovenije.

Projekt Kolesarski ambasadorji Slovenije je združil 5 popotnih vplivnežev iz vsega sveta, da odkrijejo kolesarsko Slovenijo. Raziskovali so razgibane pokrajine in uživali v neskončnih naravnih lepotah, zeleni pokrajinah in gozdovih na svežem zraku in ob čistih vodah. Popotniki so izkoristili priložnost, da začutijo, okusijo, vohajo, slišijo in vidijo Slovenijo!

Za natečaj Kolesarski ambasadorji Slovenije smo prejeli več kot 400 prijav iz vsega sveta, med katerimi smo izbrali pet, ki so raziskovali Slovenijo v letu 2018. Spoznajte Oriola, Sabrino, Alexa, Krisa in Pierra, ki so za vas potovali po Sloveniji!Sabrina Andrea Sachs
Alex Chacon
Oriol Inglada
Pierre Vignaux
Kris Clerckx