29. dirka Po Sloveniji 2023 14. junij - 18. junij
Tour of Slovenia

Prenos dirke Po Sloveniji

04.26.2022

Vseh pet etap letošnje dirke boste lahko seveda spremljali tudi v prenosu v živo in sicer na Eurosportu in Televiziji Slovenija.

Ilona Stermecki, mag. mark. in prod., v.d. direktorja Slovenske turistične organizacije: »Slovenska turistična organizacija pri dirki sodeluje že peto leto zapored, saj dirka pomeni odlično priložnost za predstavitev lepot Slovenije in destinacij, skozi katere vodi trasa dirke ter aktivnih doživetij, ki jih naša dežela obiskovalcem nudi. Slovenska turistična organizacija bo ob letošnji dirki na kanalih Eurosporta izvedla kampanjo z 238 televizijskimi oglasi, 3,2 milijona prikazi oglasov na eurosport.com, vsebinskimi prispevki o Sloveniji na spletnih straneh ter objavami na družbenih omrežjih tega medijskega velikana. Zaradi neposrednega televizijskega prenosa dirke na Eurosport 1 v skupnem trajanju 10 ur in Televiziji Slovenija in oglaševanja na Eurosportu tudi letos pričakujemo izjemno medijsko pozornost tuje in domače javnosti za dirko, kar predstavlja priložnost za promocijo Slovenije kot odlične destinacije za aktivni oddih v trajnosti zavezani deželi, kar dodatno poudarja tudi slogan Boj za zeleno oz. Fight For Green.«

Prva etapa (15. junij) se bo zaključila okoli 17. ure popoldan, prenos v živo se bo začel ob 14-ih. Vse ostale etape se bodo zaključile okoli 15. ure, prenos pa bo trajal dve uri. Poleg prenosa boste na Eurosportu in Televiziji Slovenija spremljali tudi posebne oddaje o dirki.

Foto: Sportida