28. dirka Po Sloveniji 2022 15. junij - 19. junij
Tour of Slovenia

Spoštovani sponzorji in prijatelji kolesarstva!

06.29.2021

Za nami je še ena odlično izpeljana dirka Po Sloveniji in že 27-ič je organizator, novomeški kolesarski klub, sedaj KK Adria Mobil, znal in zmogel v Slovenijo privabiti ekipe svetovnega kova, da so se med seboj pomerile v boju za zeleno majico (Fight for green) in pokal najboljšega.

Ponovno je dirka zaživela ne le v živo in ob trasi, kjer so tekmovalce spodbujali navijači z izvirnimi aktivacijami in atrakcijami po krajih, kjer je peljala kolesarska karavana, pač pa je preko TV Slovenija in Eurosporta le-ta ponesla lepote Slovenije in navijaško vzdušje v več kot 120 držav sveta. Uspel nam je torej pravi športno - turistični spektakel in prepričani sem, da gre za enega najvidnejših in najbolj prepoznavnih dogodkov v Sloveniji ter zagotovo najodmevnejši kolesarski dogodek pri nas.

V imenu organizatorja, KK Adria Mobil, se vam zahvaljujemo za vso podporo, ki ste jo namenili projektu ter s tem pripomogli k njegovi več kot uspešni izvedbi. Brez vašega sodelovanja in prispevka dirka Po Sloveniji zagotovo ne bi mogla biti izpeljana na nivoju kot je bila, zato še enkrat več zahvala za pozitivno naravnanost in posluh športu, ki lahko v profesionalnem smislu prosperira le ob takšnih partnerjih kot ste vi.

Želimo vam vse dobro in lep kolesarski pozdrav!


Bogdan Fink,

organizacijski direktor dirke in

direktor Kolesarskega kluba Adria Mobil


Mojca Novak,

predsednica organizacijskega odbora dirke in predsednica Kolesarskega kluba Adria Mobil


Foto: Mario Stiehl