27. dirka Po Sloveniji 2021 9. junij - 13. junij
Tour of Slovenia

V 4. etapi lahko osvojite dres Primoža Rogliča

03.18.2021

Četrta etapa I Feel Slovenia virtualne kolesarske dirke Po Sloveniji žal brez poškodovanega Rogliča, a z njegovim dresom.

Ljubitelji kolesarstva bržčas dobro vedo, da je imel naš najboljši kolesar in številka 1 svetovne lestvice Primož Roglič minuli konec tedna obilo smole, saj je na zadnji etapi dirke Pariz – Nica kar dvakrat padel. Ob tem je – poleg prepričljive zmage – ostal tudi brez možnosti hitre regeneracije in posledično že dogovorjenega sodelovanja na 4. etapi I Feel Slovenia virtualne dirke Po Sloveniji. Sobotna virtualna etapa od Bohinja do Pokljuke bo tako minila brez soudeležbe Rogliča, ki celi rane po poškodbi v Franciji, tako da se do začetka aprila žal ne bo udeležil nobene (virtualne ali cestne) dirke.

Vseeno se je naš veliki as, tudi ambasador slovenskega turizma, spomnil na udeležence prihajajoče sobotne etape Bohinj – Pokljuka, katere pokrovitelj je I Feel Slovenia. Tako bodo organizatorji virtualne dirke Po Sloveniji, torej Kolesarski klub Adria Mobil, agencija Sport Media Focus in Slovenska turistična organizacija, ob koncu sobotne etape med vsemi udeleženci, ki bodo prispeli v cilj na Pokljuki, izžrebali dres Primoža Rogliča (Jumbo Visma), ki ga bo naš šampion podpisal in poslal srečnemu izžrebancu.

Do konca I feel Slovenia virtualne kolesarske dirke Po Sloveniji sta še dve etapi, sobotna od Bohinja do Pokljuke in kronometer po ulicah Ljubljane, ki bo prihodnjo soboto (27. t.m.).

KK Adria Mobil z agencijo Sport Media Focus zagotavlja tudi neposreden prenos vseh etap na platformi YouTube. Ogled je možen na spletni strani www.siol.net ter na Rouvy YouTube profilu.

Registracija na platformo Rouvy in prijava je mogoča na povezavi: www.race.rouvy.com. Ob prijavi vsak prejme 14 dni brezplačne uporabe aplikacije Rouvy, dodatnih brezplačnih 14 dni pa je možno dobiti na povezavi: https://woobox.com/22ivcr.