30. Tour of Slovenia June 12th - June 16th 2024
21.06.2023

Mojca, hvala za vse!

Mojca, hvala za vse!

29. izvedba dirke je bila zadnja, na kateri je dirko v vlogi predsednice organizacijskega odbora vodila Mojca Novak, do nedavnega tudi predsednica Kolesarskega kluba Adria Mobil Novo mesto.

Tudi zato se je cilja v Novem mestu udeležil Primož Roglič ter ji ob koncu podelitvenega ceremoniala v znak zahvale za njen trud pri uveljavitvi mladih kolesarskih upov in utiranju poti k profesionalnim kolesarjem podelil rožnato majico zmagovalca Dirke po Italiji s posebnim posvetilom.

Mojci sta se ob tem za izjemno uspešno delo v klubu in na čelu dirke Po Sloveniji zahvalila še Sonja Gole, generalna direktorica družbe Adria Mobil, in Bogdan Fink, direktor novomeškega kolesarskega kluba in organizacijski direktor dirke, ter ji predala zeleno majico zmagovalca slovenske pentlje in klubski dres Kolesarskega kluba Adria Mobil. Ob koncu pa se jim je pridružil še Marko Lekše, novi predsednik kluba, ki ji je v zahvalo za vse njene dosežke poklonil torto, kar je bilo sicer Mojčino tradicionalno darilo za vsakega tekmovalca Adrie Mobil, ki je za časa njenega predsedovanja stal na najvišji stopnički zmagovalnega odra.

Foto: Sportida