30. Tour of Slovenia June 12th - June 16th 2024
16.05.2023

GREMO PRIMOŽ skupaj na Višarje [DOBRODELNA AKCIJA]

GREMO PRIMOŽ skupaj na Višarje [DOBRODELNA AKCIJA]

Dirka po Italiji se vrača v bližino Slovenije! V predzadnji etapi, vožnji na čas na Višarje, ki bo zagotovo potekala ob množični podpori slovenskih navijačev, pričakujemo izjemno zanimiv boj za končno zmago na letošnji Dirki po Italiji, kjer si vsi želimo vrhunskega uspeha Primoža Rogliča, aktualnega ambasadorja Fundacije Miroslava Cerarja.

Fundacija Primoža Rogliča in Fundacija Miroslava Cerarja sta združili moči in vse športne navdušence vabita, da se pridružite Dobrodelni kolesarski akciji »Gremo Primož«, s športnim navijanjem Primoža in ostale kolesarje ponesete do čim boljših rezultatov ter podprete športnike iz socialno šibkih okolij.

Darilo za vsakega donatorja
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez bo vsem donatorjem, ki bodo donacijo v višini najmanj 10 evrov opravili do vključno 27. maja 2023, v športni vrečki pripravil ekskluzivno navijaško darilo. Vsak donator ne glede na višino donacije prejme eno darilno vrečko. Ob zaključku etape bomo izmed teh donatorjev izžrebali še štiri srečneže, ki bodo prejeli uradne artikle Primoža Rogliča!

Namen akcije
Vse ljubitelje kolesarstva vabimo k strnitvi navijaških vrst, saj verjamemo, da Primožu lahko v borbi za osvojitev etape in dirke pomagamo tudi mi, če mu le pokažemo, da smo z njim in da verjamemo v njegove sposobnosti.
Z vašo podporo in donacijo pomagate mladim športnikom iz socialno šibkih okolij, ki jim je Primož velik vzor ter jih podprete na njihovi športni poti. Hkrati pa ob vaši donaciji sodelujete tudi v žrebu za izjemno lepe nagrade, ki vam jih podarja Primož, ter prejmete ekskluzivno navijaško darilo.

Več o akciji in povezava za donacije:
https://visarje.olympic.si