30. Tour of Slovenia June 12th - June 16th 2024
16.06.2024

Več kot 40 vozil Emil Frey Avtocentra v družbi vrhunskih kolesarjev

Več kot 40 vozil Emil Frey Avtocentra v družbi vrhunskih kolesarjev

V »spremljevalni ekipi« jubilejne 30. dirke Po Sloveniji so tudi vozila znamk, ki jih v Sloveniji zastopa skupina Emil Frey, v okviru katere deluje podjetje Emil Frey Avtocenter, uradni prevoznik dirke.

Partner kolesarske dirke Po Sloveniji je bilo vrsto let podjetje Avto Triglav, v letošnjem letu pa sodelovanje širijo na celotno skupino Emil Frey. Pod okriljem podjetja Emil Frey Avtocenter nastopajo kot uradni prevoznik dirke. Kolesarsko karavano bodo tako spremljala vozila znamk Alfa Romeo, Citroën, DS, Fiat, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi Motors in Peugeot. 

 Jožko Tomšič, generalni direktor skupine Emil Frey v Sloveniji: »V letošnjem jubilejnem letu v dirko vstopamo pod okriljem podjetja Emil Frey Avtocenter, ki bo z več kot 40 vozili zagotovil varen in zanesljiv prevoz organizacijskega osebja, sodnikov in spremljevalcev. Gre za zahtevno, kar 834 kilometrov dolgo dirko, v kateri niso na preizkusu le kolesarji, temveč so pod izjemno obremenitvijo tudi vozila, ki spremljajo dirko. Kot mobilni partner dirke smo pri izboru vozil upoštevali praktične potrebe in specifične zahteve organizatorjev ter zagotovili, da so vsa vozila skrbno pripravljena za varno in učinkovito podporo tej prestižni kolesarski dirki.«

 https://emilfrey.si